Aplaceformetoexpressmyfeelingsince

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 20, 2010

selamat tinggal cuti asasi!

berwebbie.HAHA. :p
alooooo semua! petang nieyhh petang last cik kim duk kat umahh.argghhhh. tidakkk!cuti asasiku telahh sampai penghujungnyaa. huhu.esok,21 nov akan bermulalah siri pengembaraan baru cik kim di kampus uitm kuantan.hoho. all da best cik kim.gambatte!hehe. :)
   pic kat tas tuhh sengaje kim letak jadi header entry nieyhh.aisyhhh.actually segann.makin tembam kann.hoho.shhhhh.diamdiam sudaaa.hihi.nie lahh akibatnya duk umah goyang kaki jekk.kan da padan muke.huhu.kesian kat saye kann.
   dalam mase cuti yang dah ta berape tinggal cuti nieyhh,tetibe jekk rase sayu nak tinggal umah,nak tinggal katil.hoho,tacing lahh plakk.sob.sob.sob.oke,kesat air mate dulu ehh.dan tadi ujan memang lebat gilergiler,cik kim yang da ta berape betul nieyhh ajak adekadek semua maen ujann.wahhhh.best siottt.hehehe.tapi.opppsss.alamakk.ayah da balek,cepat masuk umah.lintang pukang kami adek beradik lari pegi bilik air,haha,seronokk bahhh.
   btw.nak cakap kat korang,cik kim dah siap packing.alhamdullillah lahh kan.virus malas tuhh tak bergiat ngn aktif tadi,so kesimpulannye cepat jekk siap.makk!akak da siap ni kemas baju.hihi.tapi malass lahh na balek kuantan,memang rindu tahap gaban dahh kat kengkawan semua tapi kann i'm still in holiday mood.weng.weng.tolong.huhu. maybe esokesok okeyhh la kott.doakan ehh. azam cik kim nak jadi better teslian.hoho.i can do it!!yeayyhh!!!
    p/s: da ramai ke yang sampai kat kuantan?asal barang2 tuk sem due lagi banyak drpd sem satu ehhh?huhu.
   
    dear fren,we meet tomorrow yepp.miss u all people.hihi.memang ta sabar na jupe korang.:) and for jane,kao pegi lahh cop bilik awal2 ehh.malaslahh nak duk tingkat tinggi,rendah sudaa.hehe. luv u babe.

p/s:takde ke satria@pahlawan@pendekar@orang gagah@anak raja yang nak tolong angkat barang cik kim esok?sumpahh banyak gilerrr.tolong lahh yepp.jasa korang awat dihargai.hehe :D



2 comments:

Nabila ;D said...

haha bnyak ar .. angkut sendiri ahh barang barang .. org laen ade brang sendiri yang nakk diangkut ya .. hahah :D

cik kim said...

HAHAHA.biahhh ahhh.mane lahh taw kann ade perwira gagah perkasa dtg tolong aku esokk.kao jgn jeless ehh.hahahaha.org laen mybe akan bersimpati ngn diriku ini,and teros tolong aku nanty.mudah-mudahan. amin.hehehehe :)