Aplaceformetoexpressmyfeelingsince

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 11, 2011

First Gathering - Teslians :) venue : fatin's house

assalamualaikum.

disebabkan terlalu RINDU nak jumpe kawankawan asasi yang datang kuala terengganu semalam,
kim sanggup balik kerja terus pergi SABASUN HYPERMARKET. buat ape kat sana ?
kim tunggu tinul kat sana and teman tinul shopping barangbarang nak wat sandwiches telur.
after then, umi tinul amek tinul, kim, ain, and iman.
terus pergi rumah kim sebab nak amek baju semua lahh.
thanks mak cik (umi tinul) sebab susahsusah pulak ulang-alik semalam.

later, we all went to tinul's house and then bersiap semua dalam sejam kot.
sapu marjerin dekat roti, basuh daun salad, rebus telur.
and alhamdulillah kami dipandu oleh tinul bertolak ke rumah fatin pada pukul 7.00 malam.
sesampainya dekat sana, terus excited sangatsangat, pelukpeluk semua, 
dah lama kann ta jumpe rai. rindu ! 
ohh ye, rai nie duk kuantan. die datang dengan adlie, atien's bf.
 dalam pukul 8.30 malam kami powm da start makanmakan.
ohh, nasi goreng tu sedap plus sandwiches yang tinul wat tu powm sedap.
lupa nak bagitaw yang budak asasi tesl yang datang kat rumah atien nie :
cha, yie, adlie, atien (owner), rai, teha, ain, ima, tinul, and me (kim).
dan juga adik atien (emir) powm ajak beberapa orang kawan die,
memang enjoy and fun sangatsangat lahh semalam.

.....................................................................................................

dah, tanak story dah, tengok lahh gambar-gambar ini. 








it was a great tyme with you all. nanty kite plan lagi ea. 
to other teslians (uitm kuantan), tak jeles ke ? heheheeee.

the END.

5 comments:

Momok Nadim said...

NAK JUGAK!!..Laporr...

Cik Kim said...

haha, nak ? datang sinie, insyaALLAH nanty cikkim belanje. hehee :)

adahredha said...

wah.... besyhnyer.... :)

Cik Kim said...

@shuhada :

nanty laen kali adah datang lahh sini ehh, kite plan bbq lagi. :)

Lee Ya Na Jee said...

TAK jeles LANGSUNGGGGGGG...


































































































huhuhhuhu :(((((