Aplaceformetoexpressmyfeelingsince

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 04, 2011

03072011 - Part 1

assalamualaikum and hye reader(s).

*INI CERITA HARI KELMARIN*
Disebabkan waktu kerja yang berlainan dan ketidaksamaan OFFDAY kami, JADI, kami powm plan nak keluar lunch semalam. Dan yang paling untungnya ada orang-nak-belanje-makan. So, dengan penuh segala excited nye, kami powm terus je setujuuuuuuu.

tepat jam 1.10 petang, zatie dan nadya sampai dekat kedai tuk amek kim. Lepas tu, kami tunggu ceraf datang ambik kami sebab DIA lah yang tukang nak belanje nye. ingatkan nak belanje dekat kedai makan TETAPI rupa-rupanya abang die kawen. Dan makan tengahari yang dijanjikan itu adalah nasi beriyani kenduri kawen. ohh WHAT ? macam histeria je semalam tyme nak masuk dalam majlis tu. segan KOT. hello Asyraf ! sini terengganu lah. NOT k.L ok. huh. buat malu je semalam. ramai-ramai orang semua pakai baju kurung, yang laen dan pelik daripada orang lain hanya KAMI BEREMPAT sahaje. Sebab terlalu segan, kiteorang ta makan powm,. just minum air je. lepas tu terus balik ke kedai. ohh, jaga kao ceraf, nanty kene ahh kao. :p
* nantikan kemunculan part 2 ye. :)

4 comments:

Freaky said...

hahaha alang2 dah sampai nape x makan je terus :D

HaNa Hani said...

haha
ingt lagi 1st time g kenduri pakai jeans
wat malu jeee
hehe
^_^

Cik Kim said...

@Freaky :- HAHA, malu lahh. sebab kebanyakan tetamu tyme kenduri tu macam orang VIP semua. minum air tu powm dah habis segan. haha :)

Cik Kim said...

@HaNa Hani :- malu kannnn. Kami empat orang dah macam muka tembok je tyme tu. hehe.