Aplaceformetoexpressmyfeelingsince

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 21, 2011

Saya Dari Universiti Teknologi Mara :)

Assalamualaikum and happy thursday ! :)



### oke.mungkin aku terlalu exsaited nak cari kawan-baru-yang-dapat-sama-course-dengan-aku-tyme-degree-nanty. :p

  • Nama penuh rasanya tak perlu kot. hehe. just call me kimah or kim. * tyme asasi dulu budak-budak nie panggil aku cik kim. depends atas korang lah ye. :D 
  • saya baru habis asasi dekat uitm kuantan sane. dan bakal melanjutkan pelajaran jugak di UiTM tapi bukan dekat kuantan dah. saya akan sambung degree saya dekat uitm shah alam pada bulan september tahun 2011 nanty. lebih kurang sebulan setengah lagi lah kot. Dan bakal menginap di kolej Melati. anyone yang tahu dekat mane kolej melati ? seriously i dont know anything bout the location. huh. i need a map. :|
  • Bakal menjadi siswi part one dalam fac masscomm. dan course yang saya dapat ialah publishing. Is there any senior here ? or sesiapa yang dapat satu course dengan saya ? jom lah kite daftar sekali nanty. Heheehe :D
*Terima Kasih UiTM kerana masih menyayangi saya ! Sayang UiTM. Hehehe ! :D
*Dan nak tanya nie, tyme degree nanti takde orientasi dah kan ? HAHA



Sekian.
 







 

4 comments:

Suhazli said...

thankz join segmen hez!! ^^,

gudluck and all the best!! =)

jenguk2 la list uitm tu..ramai gila!haha

Cik Kim said...

hehee. thanks suhazli. :)

okay, nanty kim jenguk yea. hehehe :D

syida syidah said...

waaaa.. tahniah2.. selamat yee..syida pon same kat uitm gak .. baru na jejak kaki kat sane.. tp syida ta dpt kolej pon .. :(

Cik Kim said...

hye syida syidah :)

awak dpt uitm mane ? kenapa tak dapat kolej ?