Aplaceformetoexpressmyfeelingsince

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 21, 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus

assalamualaikum and hye ! 
* hari nie terlebih rajen hupdate blog sampai due tige kali. HAHA 

ok.pendekkan cerita. 
 


oke.done with all the title and header things. 
sekarang ayuh ! mari menjawab soalan daripada owner segmen nie pulak ! :)
# UiTM campus mana
i actually ex-teslian from UiTM campus kuantan, Pahang. BUT, bulan 9 nanti i akan daftar masuk degree dekat UiTM Shah Alam. (:

# Course apa 
i masa tahun 2010 amek asasi TESL dekat kuantan sana, DAN nanty bulan 9 tahun 2011 nie pulak i akan belajar degree course masscomm-publishing dekat SA. 

# Part Berapa
i sekarang sedang menghabiskan cuti dan inshaALLAH bulan september nanty bakal bergelar mahasiswi part 1 di fac mass comm. HEHE ada tak anyone yang dapat course sama dengan kim ? then pm me oke ! :)

 # Dan saya tag mereka ini
Dan jugak kepada semua bloggers yang singgah entry ini. :)


Sekian.

8 comments:

cx's said...

tq kim cuz sudi join! sgt terharu. tenx sgt! :)

Cik Kim said...

Welcome cx's ! Hehehe :) Saje nak tambah kenalan kann. :D

POP said...

Singgah sini :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

Cik POP ajak join segmen blogger 1 malaysia :)

Segmen Kami Blogger 1Malaysia

I said...

hai dari segmen yang sama. folow n hope singgah lah sini

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

kinn said...

waaahh budak masscom! ;)

SEGMEN CX'S : GENG UITM BY CAMPUS

buffered earnings ke tujuh

Nuur mutiara said...

salam ziarah..datang melawat blogger satu kampus..mass com? great ! salam perkenalan ye :)


http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen singgah sinie jugak..

Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

AIEN NOT ALIEN said...

salam perkenalan, singgah melawat geng kampus shah alam... ^_^"